Cumhuriyet Ortaokulu

WEB https://corumcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ulukavak Mah.Güneşevler 6.Sokak No29 ÇORUM
VİZYON : VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, Çağdaş, Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, sorumluluk bilinci olan, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Öz güveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerimizin toplumda en iyi yere gelebilmelerini sağlamak. Onlara sosyal hayatta en iyi davranışları kazandırmak. Milli ve insani değerlerin tamamını kazandırmak Bilgiye kolayca ulaşabilen,yeni bilgiler üretebilen,ürettiğini paylaşabilen, uygulayabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli